ΔΕΥ-ΤΕ-ΣΑΒ: 09:00 - 14:30  || ΤΡ-ΠΕ-ΠΑ: 9:00 - 20:00

Η MS Moda έχεις ως αρχικό σκοπό η κάθε νύφη να νιώθει μοναδική και ελκυστική την ημέρα του γάμου της. Τα νυφικά της είναι φτιαγμένα από υπέροχα υφάσματα και ονειρικές δαντέλες συνδυάζοντας άψογα τις μοντέρνες τάσεις της κάθε εποχής. Κάθε νυφικό της είναι ξεχωριστό και κομψό, ενώ οι συλλογές της κοσμούν μεγάλους οίκους σε πολλές ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, όπως η Μόσχα, το Παρίσι και η Ρώμη. Τα νυφικά Amore στηυ Θεσσαλονίκη με μεγάλη χαρά παρουσιάζουν και στο δικό τους χώρο τις νυφικές συλλογές της MS Moda.  

Νυφικά Bianco Evento στην Θεσσαλονίκη, Νυφικά πολυτελείας σε οικονομικές τιμές από τον οίκο νυφικών Amore στη Θεσσαλονίκη

Νυφικά Tres chic στην Θεσσαλονίκη, Νυφικά πολυτελείας από τον διάσημο οίκο νυφικών Tres chic σε οικονομικές τιμές από τον οίκο νυφικών Amore στη Θεσσαλονίκη

Νυφικά elegant, νυφικά ρομαντικά, νυφικά vintage, κεντημένα στο χέρι από διάφορους τύπους υφασμάτων, δαντέλα, ταφτά, σατέν τούλι, οργάντζα και δανδέλα με πάντρεμα όλων των προαναφερθέντων υφασμάτων εξαιρετικής ραφής και ποιότητας. 

Νυφικά Miss Kelly, εξαιρετικής ποιότητος από δαντέλα γαλλική, κεντημένα με Swarovski και πέρλες, άριστης ραφής. Νυφικά προτεινόμενα από τον οίκο νυφικών Amore.

Νυφικά από δαντέλες, ταφτά, σατέν, νυφικά με τούλι, νυφικά με οργάτζα, νυφικά με κέντημα, με πέρλες και ημιπολύτιμους λίθους.